Styrelsen 2021

Ordförande: Alexander Holmberg (RedSweGaming)

Mitt namn är Alexander Holmberg, 27 år gammal och bor i Laxå.
Jag har spelat TV/PC-spel så länge jag kan minnas. Det började när jag var 6 år gammal och jag körde Mario<3. Sen vidare igenom Hyrule, Sanctuary, Azeroth, Runterra, The Koprulu sector mm. Idag spelar jag fortfarande i flera av de tidigare nämnda spelvärldarna och jag har även börjat tävla i Starcraft 2.

För mig är det viktigt att unga får träffas och ha kul tillsammans, sak samma om det är fotboll, hockey eller spel. Därför tog jag tag och startade upp denna förening med mina kompisar.

Som mina sista ord vill jag bara säga: MY LIFE FOR AIUR o LOK’TAR OGAR!
DSC_0081


Kassör: Simon Strålin(TheRated)

Mitt namn är Simon Strålin och är 25 år gammal från Laxå. Sedan tidig ålder så har jag spelat spel, där stor del utav dem var racing- och sportspel. Har sedan fortsätt med strategispel såsom Civilization och diverse sport managementspel men även lite mer välkända speltitlar som t.ex. World of Warcraft och League of Legends. Har även kikat in mer på brädspelens värld och hittat ett par spel som jag hoppas vi kan spela tillsmammans.

DSC_0045


Ledamot: Måns Danielsson


Ledamot: Eric Widhage


Ledamot: Rasmus Fransson

Vi ser gärna att styrelsen växer. Är man nyfiken på hur det är att vara en av ledarna i vår förening, kontakta oss för mer info.